Pauline van Veen

Pauline van Veen

“Pauline van Veen Uitvaartbegeleiding”

profile-pic

Pauline van Veen Balanstherapie & Persoonlijke Uitvaartbegeleiding Door er te ZIJN wil ik graag mensen inspireren en begeleiden. Mijn talent van helder horen, zien, voelen en mijn eigen levenservaring, in combinatie met mijn genoten opleidingen Uitvaartbegeleiding, Psychodynamica en Reiki- en Seichemmaster, zet ik in om je te begeleiden daar waar nodig. Samen VOELEN wat er op dit MOMENT nodig is. In het dagelijks leven, maar ook in het bijzonder wanneer je weet dat je ernstig ziek bent en weet dat je het leven los moet gaan laten. Mijn ervaring is dat mensen veel meer KRACHT bezitten dan zij vaak zelf denken. Ik boor deze kracht aan zodat je in staat gesteld wordt om keuzes te maken en op EIGEN WIJZE vorm kunt geven aan het (naderende) afscheid met AANDACHT, BETROKKENHEID en vanuit LIEFDE♡.

Ik kom samen met Maureen Venhoven

Pauline van Veen - https://www.linkedin.com/in/pauline-van-veen-080073146/