Johanna Oosterbaan - Gouden Website

Johanna Oosterbaan

Onvergetelijke Klantbeleving Is Goud Waard!

Het optimaliseren van de klantbeleving en de klantreis; een boeiend onderwerp dat mij en mijn klanten veel heeft gebracht.

Vanuit mijn bedrijf Gouden Website in Zelhem ondersteun ik Achterhoekse ondernemers en campingeigenaren met het bouwen en onderhouden van een succesvolle online business.

Ik werk met mijn Gouden Website Methode, waarin een goed online businessplan, online marketingstrategie en implementatie samen komen. Met deze methode bouwde ik een VIP traject voor bedrijven en organisaties. 

Ook bied ik een all-in programma ‘online doorbraak met je bedrijf’ voor ambitieuze ondernemers, waarbinnen alle elementen samen komen om hun bedrijf te laten groeien en online de juiste klanten aan te trekken. Zij maken de keuze hoe zij willen ondernemen en maken een plan waarin staat hoe zij kunnen gaan groeien. Mijn team en ik verwerken alle informatie op een nieuwe, doelgerichte website en op marketingkanalen die bij de deelnemers passen. In 12 weken tijd zijn deze ondernemers volledig klaargestoomd om online te gaan groeien.

In de workshop op het PITfestival gaan we door de modder die jouw online aanwezigheid in de weg staat of vertroebelt. Ik laat je zien waar je de online kersen kunt plukken. We nemen verschillende websites en profielen van de deelnemers onder de loep en gaan concreet verbeteracties formuleren.