Algemene voorwaarden

Wij geloven in het gezonde verstand van de ondernemende mens. We hebben een aantal pittige voorwaarden die je even moet weten om te kunnen ondernemen op ons festival.

 • Alle keuzes en beslissingen die je neemt, al dan niet onder invloed van de workshops of het PITfestival, zijn voor je eigen rekening en verantwoordelijkheid. Net als in het dagelijks ondernemen.
 • Je weet zelf heel goed wat je wel en niet met anderen kunt delen. Alles wat je bespreekt met ons en elkaar is vertrouwelijk. Behalve in het geval dat je jezelf of anderen schade wilt berokkenen. In dat geval zijn wij verplicht dit kenbaar te maken aan derden (familie, huisarts, politie, crisis-opvang).
 • Wij hebben door het organiseren van het festival een inspanningsverplichting en zullen dienaangaande al onze professionaliteit in zetten om je een topdag te bezorgen!  We hebben echter geen resultaatverplichting. Dit betekent dat je voor wat betreft de invloeden, uitwerking en gevolgen van het festival, positief dan wel negatief, zelf verantwoordelijk bent.
 • Heb je klachten over de manier waarop je geholpen of behandeld wordt, bespreek dit dan eerst met de  organisatie. We beschikken over een 30 dagen money back guarantee omdat het festival vast anders gaat dan je gewend bent. Mocht je na deze dag menen dat er geen spatje is veranderd, laat dit dan binnen 30 dagen aan ons weten dan krijg je gegarandeerd het geld terug. Ook kunnen we je helpen en verwijzen als je een klacht zou willen indienen.
 • Je hebt het privacyreglement gelezen op de website van www.pitfestival.nl en gaat akkoord met de inhoud ervan. Kun je niet akkoord gaan? Of heb je vragen over het gebruik van je gegevens horen wij dat graag.
 • Verspreid je enthousiasme over Pitfestival graag WEL op sociale media en koppel hier uiteraard je bedrijfsnaam aan.
 • Iedereen komt op het festival om aan zijn onderneming te werken. Heb je het even niet zo op het bedrijf van de ander of met de ander? Haal adem, zwaai bedankt, zoek een andere ondernemer, eet comfort food, haal een lekker glaasje (fris)drank of mastermind je overtollige energie eruit. Andere oplossingen zijn soms minder gezellig.
 • Alles voor de inspirerende ondernemer is te vinden op ons festival, voel je thuis, laat de boel staan of hangen en gedraag je zoals je dat in je bedrijf ook zou doen.
 • Hoe minder regels, des te meer verantwoordelijkheid voor de ondernemende mens. Maar sommige regels bestaan (privacy, opiumwet, legitimatie en wapens en munitie wet) dus daar houden wij ons ook aan.
 • De organisatie heeft het recht om discussie af te ronden met een bindend besluit. Voor alles is een tijd en plaats maar soms kan het net niet hier op ons PITfestival, we zullen je dan vragen elders te gaan ondernemen.
 • Wij leggen natuurlijk zo veel mogelijk vast om zo lang mogelijk na te kunnen genieten . Bij het betreden van het PITfestival ga je hiermee akkoord en kan aan deze beeld en/of geluidsopnames geen rechten worden ontleend. Wees niet bang; we rekenen onszelf ook tot de ondernemende mens en iets te gekke bedrijfs-beschadigende taferelen en acties gaan we echt niet publiceren.
 • De hele dag ga je lekker (gezond en ongezond) eten, je drinkt wat en werkt je helemaal in het zweet.  Dan kan een borrel wel eens anders vallen. Dus kom met de fiets of het OV! Het treinstation staat naast de silo. Gratis parkeren kan ook op onze parkeerplaatsen in en om het terrein.
 • In de silo is het niet toegestaan om op tafels of stoelen te staan. Roken in het silogebouw is niet toegestaan.
 • De tickets voor het PITfestival mogen voor 5 december 8 dagen voor de dag van het festival  nog kosteloos doorgegeven worden (dan passen we ook de website aan). Voor echte annuleringen geldt een restitutie van 0%. Bel ons misschien kennen wij nog een andere ondernemer die jouw plek wil overnemen.
 • Gouden Website is de onderneming die namens de organisatie van het PITfestival de inkomsten en uitgaven beheert. Facturen en tickets worden vanuit deze onderneming betaald en ontvangen. GraansiloWehl is (i.s.m. eigenaar BOEi) verantwoordelijk voor het gebruik van ruimten in de Graansilo in Wehl.